Bratrstvo - Kniha pátá - Hora štírů


John Flanagan

Araluenský král Duncan má pro Hala a bratrstvo Volavek naléhavý úkol. Jeden pokus o zavraždění princezny Kasandry byl překažen, vrazi však nepřestanou, dokud nesplní svou povinnost, kterou považují za věc cti.

Volavky se spolu s hraničářem Gilanem proto znovu vypraví do Aridy. Musejí v poušti vystopovat vrahy, proniknout do horského doupěte jejich sekty, najít jejich vůdce – a zastavit ho.

Obávaný zabiják však není jedinou hrozbou, které musejí čelit. U pobřeží se schyluje k námořní bitvě a po Volavkách se žádá, aby pomohly starému příteli Araluenců v boji.

Volavky jsou nuceny rozdělit své síly mezi rozpálenou pevninu a zrádné moře. Podaří se jim splnit úkol dřív, než vrazi najdou svou královskou oběť?

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 440
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.03.2021
Formát 127x198 mm
Hmotnost 0,514 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 5
Řady Bratrstvo
Původní název Brotherband 5. Scorpion Mountain
Původní jazyk angličtina
Překladatel Milan Pohl
EAN 9788025249222
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

John Flanagan John Flanagan

John Flanagan


John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.

Zobrazit profil autora