Bratrstvo - Kniha první - Vyděděnci


John Flanagan

Bratrstvo Volavek se dává dohromady.

Ve Skandii existuje pouze jediná cesta, jak se stát bojovníkem. Chlapci jsou vybíráni do skupin zvaných bratrstva a musejí podstoupit tříměsíční výcvik v námořnických dovednostech, ovládání zbraní a bojové taktice. Bratrstvo stojí proti bratrstvu a soutěží spolu v řadě úkolů. Vítěz může být jen jeden.

Když se Hal Mikkelson, syn skandijského otce a araluenské matky, stane nedobrovolným vůdcem bratrstva vyděděnců, musí se tohoto úkolu zhostit, jak nejlépe umí. Bratrstvo Volavek se silou ani počtem sice nevyrovná dalším dvěma skupinám, ale jeho členové mohou svou vynalézavostí, důvtipem a odvahou všechny jen překvapit.

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 408
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.08.2020
Formát 127x198 mm
Hmotnost 0,49 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Bratrstvo
Původní název Brotherband 1 - The Outcasts
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025248782
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

John Flanagan John Flanagan

John Flanagan


John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.

Zobrazit profil autora