Hraničářův učeň - Kniha patnáctá - Ztracený princ


John Flanagan

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen

ZTRACENÝ PRINC JE PATNÁCTOU KNIHOU O HRANIČÁŘI WILLOVI A JEHO PŘÁTELÍCH.

Will Dohoda a jeho učeňka Maddie dostanou naléhavé pozvání na hrad Araluen. Tam se dozvědí překvapivou novinu: galický princ zmizel a galický král požádal o pomoc. Všechna hlášení naznačují, že mladý princ byl uvězněn nebezpečným a mocným baronem Joubertem de Lassigny. Král Duncan ví, že kdyby poslal na záchranu prince do Galiky vojsko, mohlo by to vyvolat válku, Je tu však ještě jedna možnost: využít sbor hraničářů.

A tak se Will a Maddie vydají přes moře přestrojeni za kejklíře. Ale přestrojení skrývá různá úskalí a galické cesty jsou zrádné samy o sobě. Dokážou Will a Maddie využít všechny své dovednosti a zachránit prince dřív, než zpupný baron odhalí jejich plány?

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Detailní informace

Počet stran 272
Datum vydání 30.11.2020
Formát 127x198 mm
Hmotnost 0,372 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 15
Původní název Ranger's Apprentice - Book fifteen - The Lost Prince
Původní jazyk angličtina
Překladatel Eva Dejmková
EAN 9788025248928
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

John Flanagan John Flanagan

John Flanagan


John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.

Zobrazit profil autora