Zlatan - chlapec, který šel vždy svou cestou


Yvette Darska

Poutavý příběh několikanásobného mistra Itálie, Francie, Nizozemska a Španělska v unikátním podání - Zlatan je jen jeden!

Atraktivní knížka o Zlatanu Ibrahimovičovi, v současnosti útočníkovi slavného Manchesteru United, je příběhem neochvějné vůle a odhodlání na cestě k vrcholu. Jde o součást série unikátně pojatých knížek o slavných fotbalistech. Autorka vypráví o tak trochu problematickém klukovi, který se díky tvrdé práci a obrovskému sebevědomí stal jednou z nejobdivovanějších fotbalových hvězd. Ideální i pro mladší čtenáře!

Číst více
249 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.04.2017
Formát 170x240 mm
Hmotnost 0,505 kg
Jazyk čeština
Původní název Ibra - Chłopak, który odnalazl wlasna droge
Původní jazyk polština
EAN 9788025239544
Věk od 6
Edice Fotbal
Typ Kniha
Vazba brožovaná šitá s chlopněmi

Autor knihy

Yvette Darska Yvette Darska

Yvette Darska


Yvette Darska je milovnice fotbalu, fotografování a Toskánska a také matka dospívajícího chlapce. Láska jejího syna k fotbalu ji inspirovala k nápadu na napsání série knih pro děti o jejich fotbalových idolech. První kniha série, Messi: Malý chlapec, který se stal velkým fotbalistou, byla dlouhé měsíce na seznamu bestsellerů a byla také nominována na prestižní ocenění IBBY. Druhá kniha, Ronaldo: Chlapec, který věděl, za čím jde, byla podobně úspěšná a po ní autorka napsala příběhy dalších fotbalistů, například Zlatana Ibrahimoviče nebo Neymara Jr.

Zobrazit profil autora