Star Wars Rok za rokem Obrazová kronika


Kolektiv

Výpravná obrazová publikace ke 40. výročí Star Wars

Od roku 1977 jsou Star Wars stálou součástí populární kultury a celosvětovým fenoménem, který přetrval čtyři desetiletí. Tato chronologická kronika předkládá úplnou historii Star Wars včetně nejnovějších přírůstků do jejich světa, jako jsou filmy Síla se probouzí a Rogue One.

Kniha Star Wars Rok za rokem, vytvořená ve spolupráci s Lucasfilmem a napsaná renomovanými odborníky na Star Wars, nabízí podrobnou časovou osu všeho možného, co souvisí se Star Wars: od prvotní inspirace George Lucase po jeho odchod z Lucasfilmu, od raných konceptuálních kreseb Star Wars Povstalců po dokončené záběry, od starých knižních přepisů po nové zábavní parky. Velká péče byla věnována i českému vydání, na jehož přípravě se podíleli respektovaní znalci prostředí Star Wars u nás.

Číst více
699 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Další tituly z řady "Star Wars"

Detailní informace

Počet stran 368
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.06.2017
Formát 252x301 mm
Hmotnost 1,977 kg
Jazyk čeština
Řady Star Wars
Původní název Star Wars Year By Year Visual Chronicle
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025239049
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

aktualne.cz - Poklad pro dospělé, Jaroslav Konáš


„…S velkými obrazovými publikacemi věnujícími se fenoménu Star Wars to je těžké. Jsou hezké a technicky skvěle vyvedené, obsahově si je ale užijí hlavně mladší čtenáři. Nové a doplněné vydání publikace Rok za rokem, které vyšlo ku příležitosti čtyřiceti let od premiéry prvního snímku, je výjimkou, která udělá radost snad každému dospělému…“